Carnaval in West- en Oost-Brabant

De bussen in West- en Oost-Brabant staan tijdens carnaval klaar voor alle feestvierders! 

Wijzigingen in de dienstregeling tijdens carnaval
Er rijden extra bussen met carnaval, met name extra nachtritten. Ook zijn er tijdens carnaval wijzigingen en komen haltes (tijdelijk) te vervallen vanwege afsluitingen door carnavalsoptochten.

Bravoflex Roosendaal
Tijdens carnaval rijden de Bravoflex buslijnen 832 en 833 van vrijdagavond 1 maart t/m dinsdagavond 5 maart tijdelijk niet. Je kunt dan gebruik maken van het Nachtvervoer in Roosendaal (buslijn 835 en 836).

E-ticket carnaval in de voorverkoop voor maar €5,50
Speciaal voor carnaval is er een E-ticket beschikbaar. Je bestelt dit E-ticket eenvoudig online. Het E-ticket is te scannen in de bus vanaf de smartphone of print het E-ticket uit. Per reiziger van 12 jaar of ouder mogen 2 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis in het OV. Het E-ticket is geldig in alle bussen van Arriva in West- en Oost-Brabant (incl. Nightliners). Het E-ticket is niet geldig in de transferiumbussen en in bussen van andere vervoerders. Let op: het E-ticket is dus niet geldig in de bussen van Hermes in Zuidoost-Brabant.

Koop E-ticket Carnaval West- en Oost-Brabant

Koop E-ticket Vastenavend Bergen op Zoom

Of koop je kaartje bij de OV Servicepunten of in de bus
Bij onze OV Servicepunten op station Breda, Tilburg of Den Bosch is er tijdens de Carnavalsdagen (van 1 t/m 5 maart) een Carnavalskaartje van 5,50 euro te koop. Reizigers kunnen uiteraard ook een kaartje kopen in de bus bij de chauffeur. Betalen is mogelijk met pin of contactloos, contant betalen is niet mogelijk. In de bus is het E-ticket Carnaval of het Carnavalskaartje niet te koop en gelden de reguliere tarieven.  

Bekijk hieronder met welk vervoerbewijs jij het beste kunt reizen tijdens Carnaval

Kaartsoort  Geldigheid bussen Tarief  Tijdsblok 
OV-chipkaart  Op alle reguliere bussen en Nightliners in Brabant  • Op reguliere bussen ritprijs afhankelijk van het aantal gereisde kilometers (basistarief + km-tarief) n.v.t.
    • Op Nightliners een flat-fare tarief van €6,63  
E-ticket Carnaval  Op alle reguliere bussen en Nightliners in Brabant  €5,50 Geldig van 00:00 uur tot 05:00 uur de daaropvolgende dag 
Dalurendagkaart  Op alle reguliere bussen en Nightliners in Brabant  €6,63 Geldig van 00:00 tot 05:00 de daaropvolgende dag
Stadskaartje  • Op zaterdag of zondag op reguliere Stadslijnen in Tilburg, Breda en Den Bosch €3 Geldig op één kalenderdag tussen 00:00 en 23:59
  • Niet geldig op Nightliners    
Ritkaart  • Op alle reguliere lijnen in Brabant (incl. nachtritten Stadslijnen) €4,24 Eén enkele rit zonder overstap
  • Niet geldig op de Nightliners en Transferiumbussen