Veelgestelde vragen

Waarom de naam Bravodirect?
Bravo is al een bekende naam onder Brabanders. De term ‘direct’ wordt elders in Nederland al gebruikt voor soortgelijke producten. Het is een logische stap om hierop aan te sluiten.

Ik zie ook nog Volans op de bussen en haltes?
Vanaf 9 juli worden de bussen omgeplakt. Het gaat echter om bijna 200 bussen die een nieuw uiterlijk krijgen. Dat gebeurt gefaseerd in deze zomer. De bushaltes volgen dit najaar.  

Valt de Brabantliner ook onder het HOV-netwerk?
De Brabantliners (400-lijnen) in West-Brabant naar Utrecht en Gorinchem vallen ook onder het hoogwaardig openbaar vervoer, maar zullen onder de naam Brabantliner blijven rijden.

Wat wordt verstaan onder meer comfort?
Naast het comfortabel reizen door de snelle, directe en frequente verbinding hebben de bussen zelf ook meer comfort. De 300-buslijnen in Zuidoost-Brabant hebben bijvoorbeeld meer beenruimte/comfort, stoelen met verstelbare rugleuning, LED verlichting, comfort op touringcar niveau, individuele uitblaasmondjes airco, individuele leeslampjes, USB-aansluiting en WiFi.
De 400-buslijnen in Zuidoost-Brabant rijden grotendeels op vrije busbanen, het zijn elektrische bussen en hebben LED verlichting en (dag)rijverlichting, USB-aansluiting en WiFi.