Een dagje Efteling? Ga met het OV!

Ontdek Nederlands grootste attractiepark! Achtbanen, spannende attracties en sprookjes zorgen voor het leukste dagje uit! Je vrolijke dag begint al bij de reis: zorgeloos met het openbaar vervoer. De verkeersdrukte hindert je niet, een parkeerplek hoef je niet te zoeken en je wordt vlakbij de entree van het park afgezet. En onderweg kun je gezellig kletsen.

Snel en comfortabel met het OV naar de Efteling

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 naar de Efteling. 

De buslijnen 800 (Station Den Bosch – Efteling) en 801 (Station Tilburg – Efteling) zijn speciale Efteling-lijnen. De vertrektijden zijn afgestemd op de openingstijden van de Efteling. Deze buslijnen rijden direct en zonder tussenstops naar de Efteling!

Bekijk de actuele vertrektijden in onze reisplanner.

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; vandaaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.

Reizen met de bus is heel voordelig! 

Voor slechts 3,20 euro reis je met je OV-chipkaart of het Van-naar E-ticket van Arriva met de bus van bijvoorbeeld Station Tilburg naar de Efteling. 
En nog mooier: kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee in de bus in Brabant. Ga dus voordelig en relaxed op pad en pak de bus! 

Dagretour trein + busreis + entree Efteling 

In de Spoordeelwinkel van NS kun je in één keer online je ticket voor de entree en het vervoer kopen. Handig, want dan heb je met één ticket alles geregeld!