Kinderen reizen gratis mee

Reizen met kinderen is één van de leukste dingen om te doen. Helemaal voor je kind. Want alleen het busritje zelf is al een groot avontuur. En laten ook wij van avonturen houden. Daarom reizen kinderen t/m 11 jaar gratis mee met de bus. Altijd. Kom maar op met die keileuke ritjes!

Van top tot teen glunderen ze als ‘de wielen van de bus rondgaan’ en de grote bus vertrekt. Op naar opa en oma, naar school of het kinderfeestje van hun vriendje of vriendinnetje. Heerlijk zulke dagjes! Helemaal als je samen reist. En dat kan altijd super voordelig!

Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee

  • Kinderen tot 4 jaar reizen in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Dit geldt voor heel Nederland.
  • In heel Brabant is dit t/m 11 jaar. Gewoon omdat we dat belangrijk vinden. Dat betekent dat per betalende reiziger van 12 jaar of ouder, die reist op een OV-chipkaart, met een dalurendagkaartje, ritkaartje of stadskaartje, gratis maximaal twee kinderen in de leeftijd 4 -11 jaar mogen meereizen. Deze kinderen hebben geen vervoersbewijs nodig. Dit geldt alleen in Brabant.

Dagje reizen met kids

Met Bravo reis je eenvoudig naar alle leuke kinderavonturen. Van met mama mee boodschapjes doen op de markt tot een bezoekje aan de grote stad. Of wat dacht je van zwemmen in een tropisch zwemparadijs, klauteren in een klimbos of racen in de achtbanen van een attractiepark?

Inspiratie nodig voor een keileuk uitje? Kijk dan op visitbrabant.com. Pretoogjes gegarandeerd.

Plan je reis makkelijk via onze reisplanner. En vergeet niet: kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee. Tot in de bus!