Lekker Carnavallen in Brabant

Artboard 1
korting

Pak gewoon de bus! Reis voordelig met een passe-partout

Binnen West- en Oost-Brabant kunnen reizigers in de bussen van Arriva 5 dagen en/of nachten onbeperkt reizen met de bus voor € 12,50. Voor de reizigers die 1 dag gaan, is er een dalurendagkaartje verkrijgbaar voor € 6,22.

Extra nachtritten in de grote steden tijdens carnaval
Tijdens carnaval rijden er in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch extra nachtritten. Nieuw is dat ook in de nacht van vrijdag op zaterdag nachtritten rijden. Overdag wordt op diverse lijnen extra capaciteit ingezet. Daarnaast rijdt Arriva met een aantal lijnen in de regio een aangepaste dienstregeling vanwege afsluitingen van wegen door carnavalsoptochten.

Onbeperkt reizen
Met de passe-partout kun je de gehele carnaval, van vrijdag 9 t/m dinsdag 13 februari, onbeperkt reizen met Arriva in Oost- en West-Brabant. De passe-partout kost €12,50 en is verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Arriva OV Servicepunten in Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, via de Arriva website, in de bus bij de chauffeur en bij wederverkopers op diverse plaatsen in Brabant. Tijdens carnaval zijn er ook nog passe-partouts en dalurendagkaartjes te koop bij de OV Servicepunten, in de bus bij de chauffeur en bij wederverkopers. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle verkooppunten op www.arriva.nl/carnaval
 

Nieuw: passe-partout Vastenavend Bergen op Zoom
Dit jaar is er ook een speciaal passe-partout voor de 3 Vastenavenden in Bergen op Zoom, voorafgaand aan het reguliere carnaval. Dit passe-partout kost € 11,00 en is geldig op de zaterdagen 20 januari, 27 januari en 3 februari (na 09.00 uur tot 05.00 uur in de aansluitende nacht). Het Vastenavend passe-partout is verkrijgbaar bij diverse wederverkopers in Bergen op Zoom en omgeving. Reizigers kijken voor de verkooppunten op www.arriva.nl/carnaval  

Voor kleine piraten, tijgers en indianen zijn beide passe-partouts ook een goede optie, want twee kinderen in de leeftijd 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee met 1 volwassene. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee.

Cashloos betalen
Reizigers kunnen het passe-partout of een dalurendagkaartje ook in de bus kopen bij de chauffeur. Betalen is mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen is niet mogelijk!

Vervoer tijdens carnaval in Zuidoost-Brabant
Informatie over de dienstregeling en vervoerbewijzen in Zuidoost-Brabant volgt later.
 

Andere acties

Artboard 1
Let op!
Sinds 1 december 2017 kun je in de bus niet meer betalen met contant geld.
Artboard 1
Let op!
Op 10 december start de nieuwe dienstregeling voor busvervoer in Brabant
Artboard 1
nieuw
Probeer je eerste rit gratis. Gebruik de code FLEX1 in de app.