Aangepaste dienstregeling tijdens de feestdagen

Tijdens de kerstvakantie rijden de bussen van Brabant volgens een vakantiedienstregeling. Dit betekent dat sommige buslijnen in de spits minder vaak rijden. Op andere lijnen rijden de hele dag minder bussen. Ook zijn er (vooral scholieren-)lijnen die tijdens de vakantie helemaal niet rijden. Kijk voor vertrek wat dit betekent voor jouw reis.

 • Zondag 23 december 2018 t/m zaterdag 5 januari 2019 rijden de bussen van Hermes in Zuidoost-Brabant volgens de vakantiedienstregeling.
 • Maandag 24 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019 rijden de bussen van Arriva in West- en Oost-Brabant volgens de vakantiedienstregeling.

Speciale data
 

 • Eerste en tweede kerstdag  (zondag 25 en maandag 26 december) rijden de bussen in Brabant volgens een zondagdienstregeling.
   
 • Oudejaarsavond (zaterdag 31 december): 

  Bussen van Hermes, Zuidoost-Brabant
  De laatste bussen rijden vrijwel allemaal tussen ca. 19.00 en 20.00 uur. 
  Vanaf Eindhoven CS vertrekken de laatste ritten tussen 20.00 en 20.15 uur in aansluiting op de binnenkomende treinen.

  Bussen van Arriva, Oost- en West-Brabant
  Ritten die voor 20.00 uur zijn begonnen rijden uit tot de laatste halte. Vanaf 20.00 uur vertrekken er geen nieuwe ritten meer.
   
 • Nieuwjaarsdag (zondag 1 januari) rijden de bussen in Brabant volgens een zondagdienstregeling.

Bijzonderheden

 • Op 24 en 31 december rijden er in Brabant géén nachtbussen.

Studenten

Tijdens de feestdagen (eerste en tweede kerstdag en Nieuwjaarsdag) reizen studenten met een weekabonnement met korting. Studenten met een weekendabonnement kunnen vrij reizen.

Plan je reis voor vertrek via de reisplanner!