Aangepaste dienstregeling tijdens de Kerstvakantie

Kerstvakantie

In de kerstvakantie een dagje weg of kerstinkopen doen? Pak lekker de bus! Zo voorkom je parkeerstress en onnodige parkeerkosten.

Let op: we rijden tijdens de kerstvakantie de vakantiedienstregeling. Dit betekent dat sommige buslijnen in de spits minder vaak rijden. Op andere lijnen rijden de hele dag minder bussen. Ook zijn er (vooral scholieren-) lijnen die tijdens de vakantie helemaal niet rijden. Plan je reis voor vertrek via de reisplanner!

Vakantiedienstregeling

Bussen van Hermes, Zuidoost-Brabant
Van zondag 22 december t/m zaterdag 4 januari rijden de bussen in Zuidoost-Brabant volgens de vakantiedienstregeling.

Bussen van Arriva, Oost- en West-Brabant
Van maandag 23 december t/m vrijdag 3 januari rijden de bussen in Oost- en West-Brabant volgens de vakantiedienstregeling.

Kerst

Eerste en Tweede kerstdag  (woensdag 25 en donderdag 26 december a.s.) rijden de bussen in Brabant volgens een zondagdienstregeling.

Oudejaarsavond

Bussen van Hermes, Zuidoost-Brabant
Op Oudejaarsavond dinsdag 31 december eindigen de ritten van de laatste bussen vrijwel allemaal tussen ca.19.00 uur en 20.00 uur. 
Vanaf Eindhoven CS vertrekken de laatste ritten tussen 20.00 uur en 20.15 uur in aansluiting op de binnenkomende treinen.

Bussen van Arriva, Oost- en West-Brabant
De dienstregeling eindigt rond 20:00 uur.

Bravoflex
Bravoflex rijdt in Eindhoven, Aalst-Waalre en Veldhoven tot 20:00 uur. In Helmond rijdt Bravoflex tot 19:00 uur.

Nieuwjaarsdag

Op woensdag 1 januari rijden de bussen in Brabant volgens een zondagdienstregeling.

Studenten reizen met korting

Tijdens de feestdagen (Eerste en Tweede kerstdag en Nieuwjaarsdag) reizen studenten met een weekabonnement met korting. Studenten met een weekendabonnement kunnen vrij reizen.