Gratis met de bus naar de Verbeeten Challenge

Op zondag 7 april vind de Verbeeten Challenge plaats. De Verbeeten Challenge daagt je uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor beter onderzoek naar kanker.

Doe mee met de Verbeeten Challenge
Je kunt zowel in teamverband als individueel deelnemen en je kunt je opgeven voor verschillende sporten, zoals onder andere wandelen, hardlopen, fietsen en wielrennen. 
Speciaal voor kinderen is er de Kids Challenge. 

Inschrijven kan eenvoudig hier.

Steun team Bravo
Ook een groep buschauffeurs van Arriva gaat de Challenge aan! Steun hun deelname met een bijdrage via de site van de Verbeeten Challenge. 

Gratis met de bus voor deelnemers Verbeeten Challenge
Als deelnemer aan de Verbeeten Challenge mag je op vertoon van je inschrijving op de website en je legitimatiebewijs op zondag 7 april gratis met de bus.

  • Met de bus naar Start/Finish locatie Verbeeten Instituut Tilburg 
    Vlakbij Instituut Verbeeten bevinden zich bushalte Rueckertbaan en bushalte ETZ TweeSteden. Vanaf deze haltes is het slechts enkele minuten lopen naar het Instituut Verbeeten. 
  • Met de bus naar Start/Finish locatie Mastbos Breda 
    Vlakbij deze locatie bevindt zich bushalte Bouvigne

Geen deelnemer, maar toch met de bus?
Kom jij jouw partner of goede vriend(in) toejuichen? Op alle buslijnen in Brabant kun je reizen met je OV-chipkaart. Je kunt ook altijd een kaartje kopen bij de buschauffeur. Let op: je kunt alleen pinnen in de bus. Of koop je kaartje eenvoudig online.  Zo heb jij je kaartje voor de bus geprint op zak of beschikbaar via je Smartphone.