In de wintermaanden met de Winterschoolliner naar het Markland college

Voor scholieren is de fietsafstand tussen thuis en het Markland college best groot. In de donkere wintermaanden met de kans op slechter weer is de bus een fijn alternatief. Speciaal voor leerlingen van het Markland College Zevenbergen introduceren we samen met onder andere de provincie Noord-Brabant en de gemeente Moerdijk, de Winterschoolliner.

Met deze speciale buslijn 680 reizen leerlingen comfortabel én veilig tussen Standdaarbuiten, Noordhoek en Zevenbergen tijdens de wintermaanden. En met het speciale abonnement krijgen de leerlingen in de zomer volop fietsvoordeel.

De Winterschoolliner rijdt vanaf het ingaan van de wintertijd (eind oktober) tot de start van de zomertijd (eind maart) op weekdagen tussen Standdaarbuiten via Noordhoek naar Zevenbergen. De speciale buslijn rijdt in deze periode door de week in de ochtend twee ritten tussen Standdaarbuiten en Zevenbergen, station NS via Noordhoek en het Markland College. In de middagspits rijdt de Winterschoolliner twee ritten in tegengestelde richting. De ritten sluiten aan op de lestijden van het Markland College en de aankomst- en vertrektijden van de Sprinter van/naar Dordrecht.

Korting op bus én fiets|
In de winter reizen leerlingen met het speciale abonnement met 20% korting in de bus. Tijdens de zomermaanden komt daar bovenop volop fietsvoordeel bij Carl Veeke Tweewielers, die als partner bij het project van de Winterschoolliner is aangesloten. Zo staan er gratis leenfietsen klaar voor leerlingen met een lekke band of een kapotte fiets. Is er een gratis haal- en brengservice bij een fietsreparatie van en naar het Markland College. In het voorjaar van 2019 valt een gratis onderhoudsbeurt binnen het abonnement en mocht de fiets aan vervanging toe zijn, dan zijn er ook kortingsmogelijkheden op een nieuwe fiets

Kijk voor meer informatie en voor het aanvragen van het abonnement op www.arriva.nl/marklandcollege