Mooi aanbod voor inwoners van Nuenen!

Goed nieuws voor de inwoners van Nuenen! Met ingang van 10 december wijzigt de nieuwe dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant. Bij ingang van de nieuwe dienstregeling verbeterd de busverbinding van Nuenen. Hermes koppelt daarom een speciale actie aan de wijzigingen: ‘gratis 3 keer retour’.

De kerstvakantie staat voor de deur! Het perfecte moment om een dagje te plannen. Ga gezellig naar het centrum van Nuenen of maak er een dagje Eindhoven van.    

Gratis 3 keer retour

Inwoners van de gemeente Nuenen kunnen tussen 15 december 2017 en 7 januari 2018 gratis drie keer retour reizen van en naar Nuenen. Aanmelden kan vanaf 9 december tot en met 22 december 2017.

Communicatie

De actie wordt gecombineerd met de communicatie rondom de nieuwe dienstregeling. Promotieteams worden tot en met 10 december ingezet op verschillende OV- knooppunten in de regio om reizigers te informeren over de nieuwe wijzigingen. De promotieteams staan ook in de gemeente Nuenen. Inwoners van Nuenen worden tevens geïnformeerd over de actie aan de hand van een huiskrant en een folder. De krant wordt op 6 december huis-aan-huis verspreid en de folder rond 11 december. Ook wordt de actie via de social media kanalen gecommuniceerd.

Voorwaarden actie

Via de website www.bravo.info/Nuenen kunnen inwoners van de gemeente Nuenen per e-mailadres zich aanmelden voor de actie.

  • De e-tickets kunnen gebruikt worden tot en met 7 januari 2018.
  • De aanmeldingsperiode is geldig van 9 december tot 22 december.
  • Geldig op werkdagen na 9 uur, in het weekend en op nationale feestdagen(kerstavond, eerste en tweede kerstdag, oudejaarsavond, nieuwjaar) de hele dag.
  • De actie is geldig op lijnen 6, 321, 322 en 404.    
  • Maximaal 1 ticket per persoon. Het ticket is persoonsgebonden.
  • Wanneer de chauffeur vraagt om een legitimatiebewijs moet een reiziger dit kunnen tonen.

Tijdens de kerstvakantie rijden de bussen volgens een vakantiedienstregeling. Plan hier je reis voor vertrek.