Regiotaxi Midden-Brabant is vanaf nu Regiovervoer Midden-Brabant

Vanaf 1 juni rijdt de regiotaxi Midden-Brabant onder een nieuwe naam: Regiovervoer Midden-Brabant. Het nieuwe Regiovervoer Midden-Brabant gaat rijden onder de vlag van Bravo. Het leerlingenvervoer in de regio Midden-Brabant gaat vanaf het nieuwe schooljaar ook over in deze nieuwe organisatie.

Regiovervoer Midden-Brabant is een initiatief van de Midden-Brabantse gemeenten en de provincie Noord-Brabant. Zij willen dat alle inwoners in de regio zich kunnen verplaatsen naar werk, school en andere activiteiten, om mee te doen in onze samenleving. Inwoners die hun vervoer niet zelf kunnen regelen, bieden we met Regiovervoer Midden-Brabant ondersteuning: efficiënt vervoer op maat.

Bravo
De gemeenten en provincie Noord-Brabant organiseren dit vervoer in Midden-Brabant onder de vlag van Bravo. In deze regio rijden al streek- en stadsbussen van Bravo. Regiovervoer Midden-Brabant sluit hierop aan. Zo kan iedereen in Midden-Brabant met Bravo gaan en staan waar hij wil.

De acht Midden-Brabantse gemeenten die deelnemen zijn: Waalwijk, Dongen, Gilze en Rijen, Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Goirle en Loon op Zand.

Online boeken
Op de nieuwe website staat alle informatie over het reizen met Regiovervoer in de regio. Nieuw is de mogelijkheid om online of via de Regiovervoer App een rit te boeken.