Vanaf 9 december meer en snellere bussen tussen Den Bosch en Eindhoven

Vanaf 9 december zijn er snellere busverbindingen tussen ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Eindhoven in de ochtend- en middagspits.

  • Er rijden o.a. meer bussen tussen ’s-Hertogenbosch en Sint Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode
  • Er rijden snellere bussen tussen Sint Michielsgestel en Eindhoven en meer bussen tussen Sint Michielsgestel en ’s-Hertogenbosch
  • Er rijden snellere bussen tussen Schijndel en Eindhoven en meer bussen tussen Schijndel en ’s-Hertogenbosch

Sint Oedenrode aangesloten op Bravodirect netwerk
Er is een nieuwe halte in Sint-Oedenrode bij de op-/afrit A50 voor Bravo Direct lijn 305, spitslijn 605 en lijn 157. Dit betekent een snelle verbinding naar Eindhoven en Uden/Oss voor de inwoners van Sint-Oedenrode.

Lijn 154 ‘s-Hertogenbosch – Sint Michielsgestel – Schijndel – Son en Breugel – Eindhoven
De route in Schijndel wordt gewijzigd. Lijn 154 gaat via de Structuurweg rijden. Daar worden alle halten van lijn 306 bediend: Zwembadweg, Steeg en De Beemd.

306 ‘s-Hertogenbosch – Schijndel – Veghel – Uden
Deze lijn is een Bravodirect verbinding: een snelle, frequente en comfortabele busverbinding.

Nieuwe Spitslijn 654 tussen ‘s-Hertogenbosch – Schijndel – Eindhoven.
Deze nieuwe lijn geeft Sint Michielsgestel, Schijndel en Sint Oedenrode een stuk snellere verbinding naar Eindhoven. Tussen ‘s-Hertogenbosch en Schijndel rijdt de lijn via de route van lijn 306. Lijn 654 biedt hier extra spitsritten ter ontlasting van lijn 306. Vervolgens wordt naar Sint Oedenrode gereden waar via de Noordelijke Randweg (met halte bij de Alfred Nobelstraat) naar de A50 wordt gereden en verder via de A50 rechtstreeks naar Eindhoven.

In de ochtend worden twee ritten naar Eindhoven en twee ritten naar ‘s-Hertogenbosch gereden. In de middag zijn er twee ritten vanuit Eindhoven en twee ritten vanuit ‘s-Hertogenbosch.

Plan je reis via onze reisplanner