Werving focusgroep Bravoflex Roosendaal

Reis je wel eens met Bravoflex in Roosendaal? Dan horen wij graag je mening, wensen en ideeën om Bravoflex te verbeteren!

Meld je eenvoudig aan

Aanmelding voor een individueel en telefonisch interview kan tot maandag 9 maart via www.moventem.nl/bravoflex of telefonisch via 0575 – 760 227. Onderzoekbureau Moventem neemt dan contact met je op om een telefonisch gesprek in te plannen. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Als dank voor je deelname aan een telefonisch interview ontvang je na afloop een VVV-cadeaucheque ter waarde van €10,-.

Als je nog vragen of opmerkingen heeft, dan kun je contact opnemen met Sander van Beek van Moventem (via sander@moventem.nl en/of telefonisch via 0575-760227).

Bravoflex Roosendaal

Ruim een jaar geleden ging het nieuwe vervoerssysteem Bravoflex in Roosendaal van start. Met dit flexibele vervoerssysteem op afroep kunnen reizigers in de avonduren kriskras door Roosendaal reizen, zonder vaste route of dienstregeling. Welke haltes en/of OV-knooppunt dat bepaalt de reiziger van de rit zelf. Een tussentijdse evaluatie liet al zien dat Bravoflex positief wordt beoordeeld. Maar we willen met de verdiepende interviews meer informatie krijgen om Bravoflex verder te verbeteren.