Ontdek Bravofiets in Eindhoven!

Artboard 1
gratis

Probeer Bravofiets het eerste jaar helemaal gratis uit.

Hermes en Hopperpoint introduceren samen Bravofiets: de deelfiets die vlakbij de bushalte voor je klaarstaat. Stap uit de bus zo op de fiets om naar je eindbestemming te gaan.

Vanaf 2 juli kunnen reizigers op de halte Flight Forum in Eindhoven gebruik maken van de deelfietsen van Bravofiets. Deze fietsen zijn te herkennen in de huisstijl van Bravo en kunnen een jaar lang gebruikt worden om van de bushalte naar de eindbestemming te fietsen. Stap vanuit buslijn 401 uit bij halte Flight Forum. Onderaan de trappen bij de kantoren staan de Bravofietsen voor je klaar.

Bravofiets is voor iedereen toegankelijk. Met de Hopperpoint app en een creditcard ( die slechts dient om jezelf te kunnen registreren) kan Bravofiets worden gereserveerd en uit het station worden genomen. Open via de Hopperpoint app het slot van de fiets en rijd direct weg.

Een jaar lang kan er gratis gebruik worden gemaakt van de deelfietsen. Het kennismakingstarief geldt t/m 1 november 2019.

Hoe gebruik ik Bravofiets?

 1. Download de Hopperpoint app in de App Store of in de Google Play Store.
 2. Zorg dat je een e-mailadres en je creditcardgegevens bij de hand hebt. Let op! je hebt een creditcard nodig om je bij Hopperpoint eenmalig te registreren.
 3. Maak een Hopperpoint account aan en log in.
 4. Stap met buslijn 401 uit bij halte Flight Forum in Eindhoven.
 5. Druk bij het Hopperpointstation op de knop die bij jouw gewenste fiets hoort.
 6. Op het scherm van het Hopperpointstation verschijnt een viercijferige code.
 7. Vul de code in op de Hopperpoint app op je smartphone en neem de fiets uit de stalling.
 8. Pak de sleutel aan de voorkant van het Hopperpointstation en open het fietsslot.
 9. Stap op de Bravofiets!

Bij terugkeer

 1. Druk bij het Hopperpointstation op de knop die hoort bij de plek waar jij de fiets terugzet.
 2. De fiets kan terug in de stalling worden geplaatst.
 3. De fiets wordt automatisch door de stalling op slot gezet.
 4. Zet daarnaast de fiets op slot met de sleutel die je krijgt, plaats de fietssleutel terug in het Hopperpointstation en sluit zo de leenperiode af.

Let op! Dit kennismakingstarief geldt alleen voor deelfietsen bij halte Flight Forum. Wanneer je de deelfiets ophaalt bij Flight Forum, stalt in een ander Hopperpoint station in de stad en vanuit die halte verder wil fietsen, dan betaal je om verder te fietsen.

Hopperpoint stations in Eindhoven

Hopperpoint heeft in Eindhoven op dit moment 9 fietsdeelstations staan. Zo staan er fietsdeelstations op Strijp-S, Strijp-T, Stadhuisplein, Nachtegaallaan, hotels Van der Valk en Park Plaza.

Bekijk hier de folder Bravofiets.