Open Dag

Artboard 1
dagje uit

Neem een kijkje achter de schermen op 7 oktober!

Op zaterdag 7 oktober houden Arriva en Hermes een open dag! Onder de vlag van Bravo gunnen zij reizigers een kijkje achter de schermen in Eindhoven en Den Bosch.

Van 10.00 - 16.00 uur is er allerlei vermaak voor jong en oud: bekijk echte oldtimers, rij zelf een rondje in de lesbus in Eindhoven, ga in Den Bosch mee op tour in de elektrische bus om te zien hoe het opladen werkt. In Eindhoven kan het opladen van de elektrische voertuigen tijdens een rondleiding in de stalling bekeken worden. Verbaas je over de techniek van bussen tijdens een rondleiding in één van de werkplaatsen; ook hier wordt een interessante uitleg gegeven. Bewonder het apparaat en de techniek achter de nieuwe betaalmethodes of trek je terug in de virtuele wereld met een heuse virtual reality ervaring in Den Bosch. Ook voor de kids is er op beide locaties genoeg te beleven. Kortom, een dag vol vermaak, leuke acties en veel interessante informatie over de bus. Iedereen is welkom!

Locaties
Hermes - Pr. Doctor Dorgelolaan 50, Eindhoven
Arriva - Oude Engelenseweg 80, Den Bosch

Vervoer
Advies aan bezoekers is om met openbaar vervoer of op de fiets te komen. Er rijden pendelbussen van station naar de open dag locatie, zowel in Den Bosch als in Eindhoven.

De locaties zijn beide ook prima bereikbaar met de fiets.

In Den Bosch is ook de mogelijkheid om de auto te parkeren op het grasveld naast de locatie waar de open dag plaats vindt. In Eindhoven is er op de locatie zelf geen mogelijkheid om te parkeren, geadviseerd wordt de auto in de buurt van het station te parkeren en gebruik te maken van de pendeldienst op het station.

Andere acties

Artboard 1
dagje uit
Uurkaartje geldig in Bergen op Zoom en Roosendaal
Artboard 1
gratis
Gratis dagkaart voor de bus i.s.m RWB en diverse gemeenten
Artboard 1
korting
Voor 65+

Blijf op de hoogte

Social Media