OV-Haltewijzer Arriva

Artboard 1
gratis

Gratis dagkaart voor de bus i.s.m RWB en diverse gemeenten

Tussen 1 juni en 8 juni 2017 ontvangen ruim 6.500 Deeltaxipashouders in de regio West-Brabant een OV-Haltewijzer met daarbij een gratis Dagkaart voor de bus.

In samenwerking met de Regio West-Brabant, de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Drimmelen, heeft Arriva een OV-Haltewijzer uitgebracht. Dit magazine  bevat alle informatie over het openbaar vervoer met als bestemming de locaties van het Amphia ziekenhuis in Breda en Oosterhout.

De ruim 6.500 Deeltaxipashouders worden persoonlijk aangeschreven en ontvangen een gratis Dagkaart om de bus eens uit te proberen en zo te ervaren dat het reizen met de bus wel heel gemakkelijk is.

Zoekt u hulp bij voordelig reizen met het openbaar vervoer in de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur of Drimmelen? Dan vindt u op de achterpagina van de OV-Haltewijzer de gegevens van de mobiliteitsconsulent.

Download via deze link de OV haltewijzer

Goede reis!

 

Andere acties

Artboard 1
gratis
Probeer de nieuwe dienstregeling nu drie keer gratis in Nuenen
Artboard 1
2=1
In de kerstvakantie shoppen in Eindhoven? Download het gratis e-ticket en reis samen met één dalurendagkaartje bij Hermes in Zuidoost-Brabant.
Artboard 1
Let op!
Op 10 december start de nieuwe dienstregeling voor busvervoer in Brabant