Deelfiets

De fiets is vaak een goede oplossing als de afstand van en naar een bushalte of een treinstation te ver is om te lopen. Op steeds meer plekken waar je overstapt op een trein of bus vind je goede voorzieningen om je fiets te stallen. En als je uitstapt uit de trein of bus en nog een stuk naar je eindbestemming moet reizen, zijn er op steeds meer plekken mogelijkheden om een deelfiets te gebruiken.

Bravofiets

Bravofiets is de makkelijke deelfiets voor het laatste stukje van je reis. Want waar de bus stopt, ga jij verder met Bravofiets. Er zijn Bravofietshubs in Tilburg, Den Bosch en Bergen op Zoom. Fiets supermakkelijk en vooral snel naar jouw eindbestemming! Wel zo ontspannen, makkelijk en gezond. En goed voor het milieu bovendien! Lees meer.

OV-fiets

De OV-fiets is in Brabant beschikbaar op alle treinstations en op een aantal grote busstations.
De bekende geel/blauwe fietsen zijn erg handig voor het laatste stukje van je reis.

OV-fietsen vind je in de OV-fietskluizen. Die open je eenvoudig met je OV-chipkaart als je daar een (gratis) OV-fietsabonnement op hebt geladen. Een OV-fiets huren kost € 3,85 per keer (max. 24 uur).

Je vindt de fietsen dus bij treinstations, maar ook op de busstations in Uden, Veghel, Waalwijk en Werkendam De Tol. Op deze kaart zie je alle locaties in beeld.  Op de website van de NS (externe link) staat meer informatie over de OV-fiets.