Dalurendagkaartje

Een dagje op en neer met de bus? Reis dan voordelig met het Dalurendagkaartje (€6,97).
Je reist dan doordeweeks na 09.00 uur en het in weekend de hele dag onbeperkt met de bus. Koop je kaartje met je pinpas bij de buschauffeur. Contant betalen is in de bus niet mogelijk. 

Kaartje kopen met contant geld

Je kunt ook een dalurendagkaartje kopen bij de OV Servicepunten van Arriva op station Breda, Tilburg of Den Bosch, bij de OV-winkel van Hermes op station Eindhoven of een verkooppunt. Je kunt hier wel met contant geld betalen. 

Is dit de beste keus voor jou?

Reizen met een Dalurendagkaartje is alleen voordelig als je weinig met de bus reist en geen OV-chipkaart hebt. Zodra je regelmatig met de bus reist is reizen met de OV-chipkaart al snel interessanter. Vul jouw reis in en ontdek de bijbehorende prijs. Zo kun je zelf berekenen wanneer je goedkoper uit bent. Bij twijfel kun je contact opnemen met de klantenservice voor persoonlijk advies.

Let op: Ben je tussen de 4 en 18 jaar of 65 jaar en ouder? Dan ontvang je automatisch 34% korting op de ritprijs wanneer je op saldo reist met je persoonlijke OV-chipkaart.

Voorwaarden Dalurendagkaartje

  • Het Dalurendagkaartje is geldig op alle Bravo-bussen van Arriva en Hermes in Brabant met uitzondering van de Transferiumbussen en de Nightliners.
  • Het tarief voor de Dalurendagkaart is € 6,97.
  • 1 dag onbeperkt geldig in de daluren, overstappen is mogelijk.
  • Het Dalurendagkaartje is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur ’s ochtends. De kaart is vóór 09:00 uur ’s ochtends geldig in het weekend, juli en augustus, op Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, de dag na Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag en van 25 t/m 31 december.
  • Kinderen tot 4 reizen altijd gratis mee. Ben je 12 jaar of ouder en reis je met een geldig Dalurendagkaartje bij Bravo? Dan mogen ook max. 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen.

Hogere tarieven op lijn 310, 400 en 401

Op lijn 310 (Rotterdam - Bergen op Zoom), lijn 400 (Oosterhout - Utrecht) en lijn 401 (Breda - Utrecht) gelden op de lange afstanden hogere tarieven voor het Dalurendagkaartje (€13,94 of €20,91). Je bent dan ook gehouden aan het melden van de eindbestemming op deze lijnen. Bekijk de pdf's op welke lange afstanden de hogere tarieven gelden. Hogere tarieven lijn 301 (pdf) of hogere tarieven lijn 400 en lijn 401 (pdf)