Netabonnement (landelijk)

Reis je vaak met de bus? En ook buiten Brabant? Dan zit je goed met het Netabonnement. Je reist de hele maand met onbeperkt met de bus, tram en metro door heel Nederland voor €306,35. Ben je tussen de 4 en 18 jaar of 65 jaar en ouder? Dan kost het maandabonnement €202,20. 

Is dit abonnement de beste keus voor jou?

Het Netabonnement is voordelig als je vaak met het OV reist en ook buiten Brabant. Als je alleen in Brabant reist is Brabant Altijd Vrij interessanter. Vul jouw reis in en ontdek de bijbehorende prijs. Zo kun je zelf berekenen of je per maand goedkoper uit bent met dit abonnement. Bij twijfel kun je contact opnemen met de klantenservice voor persoonlijk advies. 

Ga je voor een Netabonnement jaar? Dan bespaar je 2 maanden en betaal je €3.063,50 of €2.022.00 (voor 4 t/m 18 of 65 jaar en ouder). De prijs van het maandabonnement is namelijk respectievelijk €306,35 of €202,20. 

Let op: Ben je tussen de 4 en 18 jaar of 65 jaar of ouder? Dan ontvang je automatisch 34% korting op de ritprijs wanneer je op saldo reist met je persoonlijke OV-chipkaart. 

Voorwaarden Netabonnement (maand- en jaarabonnement

  • Het Netabonnement geldt op alle stads- en streekbussen, trams en metro’s in Nederland, op alle Interliners, Qliners, R-netlijnen, HOV lijnen, Parkshuttle (Connexxion) en vrijwel alle buurtbussen en servicebussen.
  • Het Netabonnement geldt niet in de trein, op de Nachtlijnen (m.u.v. EBS, GVB en Connexxion) en in Arriva/Qbuzz Opstapper, OV-taxi, Waterbus en bij Evenementenvervoer.
  • Het Netabonnement kan alleen geladen worden op een persoonlijke OV-chipkaart.
  • Kids tot 4 reizen altijd gratis mee. Reis je als betalende reiziger vanaf de 12 jaar met een OV-chipkaart bij Bravo? Dan mogen ook max. 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen.
  • Overstappen is altijd mogelijk.
  • Het Netabonnement is één maand of jaar geldig na de opgegeven ingangsdatum.

Bestel nu het Netabonnement 

Je kunt dit abonnement bestellen in de webshop van Arriva (West- en Oost-Brabant) of Hermes (Zuid-Oost Brabant) door op het kaartje te klikken. Het maakt niet uit welke webshop je kiest. Het abonnement is geldig bij beide vervoerders.