Partners

 

Bravo is een initiatief van de provincie Noord-Brabant samen met de volgende partners:

 

Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Wij zorgen voor een goede reis. Wat we daar onder verstaan, 'een goede reis'? Allereerst natuurlijk dat de reis zoals gepland gaat. En als dat dan een keertje niet zo is, dat heldere informatie meteen duidelijkheid geeft. Een goede reis betekent ook dat het onderweg zo comfortabel mogelijk is. Wie met Arriva reist, merkt het verschil. 

Reizen met Arriva kan in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland.  In de regio's waar je ons tegenkomt, bieden wij een slim aansluitend openbaar vervoernetwerk aan. 

Arriva Nederland is onderdeel van de Arriva Groep. Arriva Groep is het eigendom van Deutsche Bahn. Die internationale connectie maakt dat we veel kennis in huis hebben en snel kunnen schakelen om nieuwe ontwikkelingen toe te passen waar dat nuttig is. Het resultaat: zo min mogelijk lege bussen en goed aansluitende dienstregelingen.

 

Hermes is onderdeel van Connexxion, een van de grote vervoerders voor stads- en streekvervoer in Nederland. Connexxion valt onder Transdev, een wereldspeler op het gebied van mobiliteit. Hermes rijdt de bussen in Zuidoost-Brabant.

 

Reizigersoverleg Brabant is het officiële adviesorgaan van de provincie Noord-Brabant en de vervoerder(s). Vanuit die rol behartigt de organisatie de belangen van de reiziger in het Brabantse openbaar vervoer. Reizigersoverleg Brabant werkt samen met andere betrokken partijen aan een voor de reiziger efficiënt, aantrekkelijk en betaalbaar collectief personenvervoer.


Regiovervoer Midden-Brabant is een initiatief van de Midden-Brabantse gemeenten en de provincie Noord-Brabant. Zij willen dat alle inwoners in de regio zich kunnen verplaatsen naar werk, school en andere activiteiten, om mee te doen in onze samenleving. Inwoners die hun vervoer niet zelf kunnen regelen, bieden we met Regiovervoer Midden-Brabant ondersteuning: efficiënt vervoer op maat.