Partners

 

Bravo is een initiatief van de provincie Noord-Brabant samen met de volgende partners:

 

Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Wij zorgen voor een goede reis. Wat we daar onder verstaan, 'een goede reis'? Allereerst natuurlijk dat de reis zoals gepland gaat. En als dat dan een keertje niet zo is, dat heldere informatie meteen duidelijkheid geeft. Een goede reis betekent ook dat het onderweg zo comfortabel mogelijk is. Wie met Arriva reist, merkt het verschil. 

Reizen met Arriva kan in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland.  In de regio's waar je ons tegenkomt, bieden wij een slim aansluitend openbaar vervoernetwerk aan. 

Arriva Nederland is onderdeel van de Arriva Groep. Arriva Groep is het eigendom van Deutsche Bahn. Die internationale connectie maakt dat we veel kennis in huis hebben en snel kunnen schakelen om nieuwe ontwikkelingen toe te passen waar dat nuttig is. Het resultaat: zo min mogelijk lege bussen en goed aansluitende dienstregelingen.

 

Bij Hermes maken we waar wat we beloven. Alles wat we doen, doen we voor onze reizigers. We zijn continu bezig met het verbeteren van de dienstverlening. Dit doen we op het gebied van comfort, veiligheid en het verschaffen van nog betere informatie. We doen er alles aan om de reis zo prettig en spoedig mogelijk te laten verlopen voor onze reizigers. Als reiziger verwacht je immers geen buitengewone dingen van ons, je verwacht de normale dingen. Je wilt dat de bus op tijd rijdt, dat je wordt voorzien van de juiste reisinformatie, maar ook een vriendelijke buschauffeur en een nette en comfortabele bus. Hermes zorgt daarvoor!

Hermes is onderdeel van Connexxion en verzorgt in opdracht van de provincies het vervoer in verschillende regio's. In de regio's Zuidoost-Brabant ken je ons onder de productnaam Bravo en in de regio Arnhem-Nijmegen als Breng. Maar, bij Hermes zien we natuurlijk al onze reizigers als feitelijke opdrachtgevers.

 

Reizigersoverleg Brabant is het officiële adviesorgaan van de provincie Noord-Brabant en de vervoerder(s). Vanuit die rol behartigt de organisatie de belangen van de reiziger in het Brabantse openbaar vervoer. Reizigersoverleg Brabant werkt samen met andere betrokken partijen aan een voor de reiziger efficiënt, aantrekkelijk en betaalbaar collectief personenvervoer.


Regiovervoer Midden-Brabant is een initiatief van de Midden-Brabantse gemeenten en de provincie Noord-Brabant. Zij willen dat alle inwoners in de regio zich kunnen verplaatsen naar werk, school en andere activiteiten, om mee te doen in onze samenleving. Inwoners die hun vervoer niet zelf kunnen regelen, bieden we met Regiovervoer Midden-Brabant ondersteuning: efficiënt vervoer op maat.