Proclaimer

De provincie Noord-Brabant is samen met Arriva en Hermes verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Jouw privacy

De provincie behandelt alle informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk en gebruikt persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor je ze doorgeeft (bijvoorbeeld voor een vraag). Informatie over bezoeken aan onze website wordt gebruikt voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening aan jou te kunnen verbeteren.

Auteursrechten

Alle informatie die via bravo.info toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt ook voor beeldmerken, -logo's en -fotomateriaal. Het (vanuit commercieel oogpunt) verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

Informatie incorrect? Graag je reactie!

Kom je informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs. Je kunt deze achterlaten via klantenservice@bravo.info

Dienstverleningshandvest

De behandeling van e-mails en webformulieren die bij ons binnenkomen vindt plaats conform de dienstverleningsnormen van provincie Noord-Brabant.

Colofon

Deze website is eigendom van provincie Noord-Brabant
Ontwerp en realisatie door Ontwerpwerk