Met de bus naar Hop On hop Off Festival Breda

Ga jij op 5, 6 en/of 7 april naar het Hop On Hop Off festival in Breda? Er rijden speciaal vanwege het Hop On Hop Off festival extra pendelbussen vanaf Breda Centraal Station. De pendelbussen rijden rechtstreeks en vertrekken vanaf perron P op Breda CS. Bestemming op de bus is Hop On Hop Off Festival. Stap in en laat je in slechts 10 minuten naar het festival brengen. Stap uit bij halte “Regenbeemd”. Vanaf deze halte is het nog maar een klein stukje lopen.

Bij bushalte Regenbeemd stoppen daarnaast ook de volgende reguliere buslijnen: Lijn 117 Breda CS -  Fijnaart en lijn 123 Breda CS - Made.

Iedere 10 minuten een bus
Vanaf station Breda vertrekt er minimaal iedere 10 minuten een bus naar Hop On Hop Off festival en weer terug (zowel de Pendelbussen als de reguliere buslijnen). En ook na afloop van het festival kun je met de bus terug naar Breda CS. De pendelbussen blijven namelijk tot 23:25 uur rijden.

Kosten vervoerbewijs
Op alle buslijnen in Brabant kun je reizen met je OV-chipkaart. Je kunt ook altijd een kaartje kopen bij de buschauffeur in de bus. Let op: je kunt alleen pinnen in de bus. Liever vooraf je kaartje online kopen? Koop dan het E-ticket in de webshop van Arriva. Op die manier heb je je buskaartje op zak via je Smartphone.

Meer informatie over het festival vind je hier