OV Reizigerspanel Brabant

Het Brabantse openbaar vervoer verbeteren door jouw mening te geven? En tegelijkertijd sparen voor cadeaubonnen of het goede doel? Dat kan met het OV Reizigerspanel Brabant van Reizigersoverleg Brabant. Deze organisatie behartigt jouw belangen als reiziger in het openbaar vervoer.

Zelf jouw openbaar vervoer verbeteren…
Door een paar keer per jaar je mening via het OV Reizigerspanel Brabant te geven, kan Reizigersoverleg Brabant het openbaar vervoer nog beter op jouw wensen afstemmen. De online vragen gaan over uiteenlopende onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op het openbaar vervoer in Noord-Brabant.

… én sparen voor cadeaubonnen of het goede doel!
Reizigersoverleg Brabant begrijpt dat je tijd kostbaar is. Daarom ontvang je voor elke volledig ingevulde vragenlijst ‘busjes’. Deze zijn in te wisselen voor cadeaubonnen van diverse (web)winkels. Je kan er ook voor kiezen een goed doel te steunen.

Meer informatie en/of aanmelden?

Ga snel naar www.ovpanel-brabant.nl. Daar vind je meer informatie en kan je je ook inschrijven. Middels de Facebook-pagina en/of de nieuwsbrief van Reizigersoverleg Brabant blijf je op de hoogte van de uitkomsten van het panel.