Contact

Klantenservice bus

Neem voor specifieke vragen of klachten over jouw reis contact op met de vervoerder waar je mee reist. Denk bijvoorbeeld aan meer informatie over de dienstregelingen, tarieven of restitutieaanvragen als je bent vergeten om uit te checken met je OV-chipkaart. Maar ook aan klachten of als je iets hebt laten liggen in de bus.

De vervoerders helpen je graag op weg. Hieronder zie je hoe je de verschillende klantenservices kunt bereiken.

West- en Oost-Brabant

Arriva

Zuidoost-Brabant

Hermes

Neem contact op Neem contact op
 

Reisinformatie bij calamiteiten

Bij calamiteiten, zoals bijzondere weersomstandigheden, kunt u voor de meest actuele informatie het beste de socialmedia van de vervoerders raadplegen:

Hermes (Zuidoost-Brabant), www.twitter.com/connexxion
Arriva (Oost- en West-Brabant), www.twitter.com/arriva_NL  

Klantenservice regio- en deeltaxi

Ik zoek de klantenservice van:

Telefonisch reisadvies

Je kunt je reis eenvoudig plannen via onze reisplanner. Wil je toch iemand aan de telefoon, bel dan 0900-9292 (€ 0,90 p/minuut, maximum van € 18,00)

Voorwerpen verloren in de Bus?

Ben je iets verloren in de bus? 
We helpen je graag om het voorwerp weer terug te vinden. Alle voorwerpen die gevonden worden, plaatsen de vervoerders via Ilost. Voor gevonden voorwerpen in Oost- of West Brabant en Zuidoost-Brabant.

Klantenservice OV-chipkaart

Kijk voor meer informatie en het bestellen van een persoonlijke OV-chipkaart op de landelijke website: 
www.ov-chipkaart.nl/klantenservice

Provincie Noord-Brabant

De provincie is opdrachtgever van de vervoerders die onder de vlag van Bravo het vervoer organiseren. Neem voor specifieke vragen en klachten over jouw reis contact op met de vervoerder waar je mee reist, zie hierboven.
Heb je een algemene vraag over het openbaar vervoer in Brabant, neem dan contact op met de provincie via www.brabant.nl/contact.