Met de bus naar WK Handboog in Den Bosch

Van 3 - 16 juni vinden de Hyundai Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten plaats in ’s-Hertogenbosch. Omdat de Para Wereldkampioenschappen en de Wereldkampioenschappen voor valide schutters na elkaar plaatsvinden, is ’s-Hertogenbosch ruim twee weken lang het middelpunt van de wereld voor liefhebbers van de handboogsport.

De Parade, in het hart van ’s-Hertogenbosch, is de plek waar in het weekend van 8 en 9 juni de finales van de Wereldkampioenschappen Para Handboogschieten 2019 plaatsvinden en in het weekend van 15 en 16 juni de finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019.

Ga voor meer informatie en tickets naar de website van het WK Handboog

Ga met het OV! 
‘s-Hertogenbosch is uitstekend bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station loop je binnen enkele minuten naar de Parade, waar de finales van de WK plaatsvinden, en de andere venues. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het gratis binnenstadsbusje.

Ook met de bus is ’s-Hertogenbosch goed bereikbaar. Het grote busstation ligt naast het treinstation. Alle stadslijnen van ’s-Hertogenbosch stoppen hier en daarnaast rijden er veel bussen vanuit de omliggende steden en dorpen naar het centraal gelegen busstation. Plan je reis voor vertrek via de reisplanner van OV9292.

Op alle buslijnen in Brabant kun je reizen met je OV-chipkaart. Je kunt ook altijd een kaartje kopen bij de buschauffeur. Let op: je kunt alleen pinnen in de bus. Of koop je kaartje eenvoudig online.  Zo heb jij je kaartje voor de bus geprint op zak of beschikbaar via je Smartphone.